Ledenlogin

 

Je emailadres is je gebruikersnaam. Het wachtwoord hoort kreeg je bij de start van de website of toen je recent lid werd per email. Het handigst is om het wachtwoord uit je email te kopiëren en dan te plakken in het blauwe vak.
Je kunt ook de optie 'wachtwoord vergeten' gebruiken om een nieuw wachtwoord te krijgen. Dan krijg je een tijdelijk wachtwoord, bestaande uit kleine letters.

Voorbeeld van de mail: "Uw nieuwe wachtwoord is: uzrrmurhwx  U kunt hiermee inloggen in Mijn VO-DLG en dan een nieuw eigen wachtwoord instellen"

NB: als je kopieert, zorg er dan voor dat je heel precies kopieert en niet spaties ervoor of er achter meeneemt! Om veiligheidsredenen wordt je account geblokkeerd na 5 foutieve pogingen. Neem in dat geval contact met ons op: info@vo-dlg.nl

Na succesvolle login kun je ook zelf je wachtwoord wijzigen. Op de homepage of ledenpagina zie je rechts boven in het menu 'mijn vo-dlg'. Daar moet op geklikt worden. Zet/plak eerst je oude wachtwoord in het vak en kies dan een nieuw wachtwoord van minimaal 8 tekens. 

Mocht het inloggen onverhoopt niet lukken, neem dan even contact met ons op: info@vo-dlg.nl