Good Old Deltalloyd

Good Old Delta Lloyd is een netwerkplatform voor oud-medewerkers van Delta Lloyd Groep, ongeacht of ze lid zijn van VO-DLG. Het platform bestaat uit 

- een Facebook Group (1700 leden)

- een LinkedIn Group (730 leden)

Geschiedenis

De Facebook groep is in 2018 op initiatief van Edwin van der Rol gestart kort na de overname van Delta Lloyd van NN Group, nadat er aangekondigd werd dat het merk 'Delta Lloyd' ophield te bestaan. 

In 2020 heeft Marcia Ives, co-admin van de Facebook group, de LinkedIn groep en de website onder dezelfde naam gelanceerd. Reden hiervoor was om zo veel oud-medewerkers opnieuw bijeen te brengen (niet iedereen zit op Facebook) en hen op de hoogte te brengen van zakelijke nieuws uit het voormalige 'Delta Lloyd netwerk', zoals o.a. de uitbreiding van de Vereniging van Delta Lloyd Gepensioneerden naar 'slapers', vacatures in de financiële dienstverlening, interviews met oude collega's gepubliceerd in de media en benoemingen. Ook wordt er aandacht aan werkgelegenheid geschonken daar de pandemie en reorganisaties voor banenverlies heeft verzorgd. 

Toegang tot de kanalen op social media is beperkt tot de voormalige werknemers van de organisatie. Echter mag iedereen die een band met Delta Lloyd Group heeft mag zich abonneren op nieuwsberichten per email.  

Handige links:
Facebook groep
LinkedIn groep